Arie en Caroline - Reis naar Nieuw Zeeland

Milford Sound

We hebben vandaag veel water (zien) vallen (gezien). Dus dan snappen jullie het wel hè?

Een 2 uur durende rit naar Milford Sound en maar denken dat het lichter wordt in de verte. Niet dus. Onze Nature Cruise ging gewoon van start in de dikke laaghangende bewolking en regen. Dat het regende had een voordeel, nl. dat er veel watervallen te zien zijn. En dat was ook zo.

Heel graag hadden we het fjord in de zon gezien, zoals op google afbeeldingen met van die hoge wanden rondom rustig blauw water. Nu zagen we de toppen van de bergen niet en ook heb je weinig uitzicht.

Zullen we toch nog een keer terugmoeten :-)

Nu zitten we weer in onze lodge en we hebben zelfs de kachel aangezet, want je raadt het al.....koude voeten!

We zijn al een beetje aan het aftellen, de koffers worden een steeds grotere zooi en we worden er steeds makkelijker in. Maar eerst staan er nog een paar 'things to do'op ons lijstje.

Lieve groeten allemaal en bedankt voor jullie gezellige reacties, voor ons altijd een leuk moment van de dag om te kijken wie er wat heeft geschreven.

Marjolijn

Lieve luitjes,
..en ik vind het altijd weer fijn om te weten hoe het met jullie voetjes is! Geniet nog even, gewoon weinig slapen, dan duren de dagen lekker lang!!xx Lijn

pap en mam

Toch weer prachtige foto`s. Jammer van al die regen, maar dat zijn we als hollanders wel gewend toch!! Hopelijk komt de zon weer terug. Dikke kus van ons.

Michel

Onmiddellijk stoppen met aftellen, dat is niet goed voor je humeur. Laten jullie even weten wanneer jullie exact terugkomen, dan kunnen wij daar rekening mee houden :-)
P.S. Ik krijg wel de vakantiekriebels bij het zien van al die foto's. Prachtig land.

de 4 m's

zo ook even een berichtje van ons gaat allemaal weer goed hier wat een mooie verhalen en foto's schaapjes gezien volgens mij zitten jullie gewoon op texel hahaha
luitjes geniet ervan en nog heel veel plezier gewenst en we spreken elkaar weer

groet de 4 m's

Ineke

Volgens mij hebben jullie nu het goede ritme te pakken.... een heerlijke rommel in de koffers en jullie worden steeds makkelijker. Dat is het he! Het ware avonturiersgevoel. Tel daar de spierpijn, koude voeten en een overweldigende natuur bij op en je wilt niet anders meer. Als extra nog pinguins, dolfijnen en een veld vol schapen. Een beetje regen? Ach dat kunnen jullie hebben. de foto's zijn daardoor misterieus enne:
Na regen komt zonneschijn! Veel plezier nog.

Jan en Joke

Hi Guys, jammer van de regen tijdens de Milford Sound trip. Je moet echt mazzel habben om plaatjes te maken zoals op Google, of een mooi weer fotograaf zijn en de tijd hebben om op zulk weer te wachten.
Aan de andere kant, het zou leuk zijn als jullie nog een keer deze kant op kwamen, zonder dwangbuis dan. Veel plezier in Frans Joseph, het weer lijkt op te klaren in de hoek waar jullie nu zitten. Groetjes, Jan.

Gerrit en Letty

Wat een schattige Kwakboes he? Ze blijven aandoenlijk om te zien. Voor ons blijven ze ook speciaal omdat Ferry de pinquin omdoopte in Kwakboe. Hebben we wel even over na moeten denken wat hij er toen mee bedoelde. W.s (de snavel van een eend en de kleur van eeen koe). Leuk he?
Ja en bij al die schaapjes hebben we ook leuke herhinneringen! Fantastische reis en wat een prachtig land!
Nog lekker genieten van al dat moois, dikke knuffel van ons

Harry Hélène Hofman

We hebben jullie verhalen gelezen en ervan genoten. Wat beleven en zien jullie toch enorm veel. Leuk ook om de foto's erbij te zien, het lijkt net of we er ook echt bij zijn. Blijf er enorm van genieten, mooie verdere reis, hartelijke groet.

Mia

Deze reis is èèn groot feest. Heerlijk om met jullie mee te mogen reizen. Wat een mooie foto's, wat een geweldige verhalen! Geniet nog een hele lange week.
Lieve groet Mia