Waitomo - Cambridge - Rotorua
Jaaaaa .... daar zijn we weer, jullie misten ons natuurlijk al! Een dagje familiebezoek (zonder wifi ;-)) en ons hele schema loopt in de war. Maar het was gezellig, bedankt Joke en Jan!
De gloeiwormgrot in Waitomo was een adembenemend schouwspel, al die kleine blauwe lichtjes op het plafond. Helaas mochten we hier geen foto's maken, maar we hebben wel wat stalagnieten en stalagtieten voor jullie op een rijtje gezet.
Vandaag een stukje cultuur gesnoven in Whakarewarewa, een Maori dorp in Rotorua. Ze leven op en rond de geisers en maken hier ook gebruik van in het dagelijks leven. Het ruikt wel naar rotte eieren. Caroline heeft hier nieuwe vrienden gemaakt, zie foto.
Ook hebben we een wandeling gemaakt door het Waimangu Volcanic Valley. Een geothermisch gebied, waar het overal rookt, stoomt, bubbelt en spuit. We vielen van de ene verbazing in de andere, vanwege de prachtige felle kleuren.
Doorgereden naar onze volgende Bed and Breakfast bij hele lieve mensen, aan Lake Rotorua, waar we weer lekker een nachtje gaan slapen.
Het weer is nog steeds heerlijk, niet te warm en niet te koud, lekker zonder jas en in korte broek. Jaloers?
Liefs Arie en Caroline
JAAAHHHH!!!!!
Erg jaloers. Wij maar schaatsen hier. Ha Ha. Dat is ook leuk, maar ook errug leuk om jullie te volgen. Ga nu de foto's even bekijken. Liefs en plezier